Raven Software moet aantal werknemers laten gaan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Nadat geruchten over ontslagen bij de studio via diverse websites de wereld in werden geholpen, leverde Activision een officieel statement aan weblog Kotaku.

"Nu zowel X-Men Origins Wolverine, gebaseerd op de zomerse bioscoophit, en Wolfenstein, het volgende hoofdstuk in de beroemde serie, recentelijk af zijn gemaakt, heeft Raven Software haar werkkracht iets verkleind om de aankomende rustige periode beter te reflecteren."

Geruchten

Onbekende bronnen hebben aan Kotaku gemeld Raven Software één van haar drie interne studios heeft verloren. Volgens website Shacknews draait het om 56 ontslagen werknemers uit een totale groep van 180 mensen. Andere bronnen spreken over 30 tot 35 ontslagen.

Singularity is op dit moment de enige aangekondigde game van Raven Software die nog op stapel staat. De shooter zou eerst aan het einde van dit jaar uitkomen, maar moet nu maart volgend jaar verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou