PS3-game The Unfinished Swan officieel onthuld | Gamer.nl

PS3-game The Unfinished Swan officieel onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

The Unfinished Swan kent een first-person perspectief en laat spelers zwarte verfballen schieten op een verder witte wereld. Hierdoor openbaart zich een pad voor hen om langs te lopen. De hoofdrol is voor een jongen genaamd Monroe, die een zwaan achtervolgt die uit een schilderij is gestapt. The Unfinished Swan is speelbaar met zowel een Move- als een DualShock-controller. 

Het spel is on ontwikkeling bij Giant Sparrow, dat een contract heeft getekend met uitgever Sony. De samenwerking is vergelijkbaar met die tu en Sony en Journey-maker thatgamecompany. Sony financiert het spel niet alleen, maar biedt ook kantoorruimte, apparatuur en geeft advies. The Unfinished Swan staat gepland voor dit jaar en wordt uitgebracht op de PlayStation Store.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou