Projectleidster Portal verruilt Valve voor Airtight Games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik heb veel geleerd en een ongelooflijke ervaring gehad bij Valve. Maar toen ik hoorde dat ik de mogelijkheid had om aan innovatieve titels te werken met mijn vrienden [bij Airtight Games], kon ik deze kans niet laten schieten", aldus Swift.

Jim Deal, de baas van Airtight Games: "We zijn blij om samen te werken met Kim. De toevoeging van haar aan het team vertegenwoordigt een strategische zet van Airtight Games [om toegang te krijgen] tot een nieuwe en bredere markt op het gebied van games."

Schoolproject

Swift werd door Valve aangenomen toen ze klaar was met haar opleiding om het schoolproject waar ze aan werkte om te toveren tot de game Portal. Naast deze titel werkte Swift onder andere mee aan de eerste Left 4 Dead. Bij haar nieuwe werkgever Airtight Games zal Swift aan de slag gaan met een nog naamloos project.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou