Prince of Persia-remake voor onbepaalde tijd uitgesteld

Prince of Persia-remake voor onbepaalde tijd uitgesteld

Ubisoft heeft de remake van Prince of Persia: The Sands of Time voor onbepaalde tijd uitgesteld.

De game, die vorig jaar werd onthuld, komt nu op "een later moment" uit. Het spel had eigenlijk al in januari uit moeten komen, maar werd toen naar maart uitgesteld. Ook dat blijkt nu niet haalbaar.

Ubisoft bracht een statement naar buiten: "Sinds de aankondiging van Prince of Persia: The Sands of Time Remake in september, kregen we enorm veel feedback van jullie over deze geliefde franchise. Het is jullie passie en steun de onze ontwikkelingsteams drijft om de best mogelijke game te maken. Wij hebben dan ook de beslissing genomen om de release van Prince of Persia: The Sands of Time Remake naar een latere datum te verschuiven. Deze extra tijd zal ons gepassioneerde team in staat stellen om een remake te maken die fris aanvoelt en toch trouw blijft aan het origineel."

De remake moet verschijnen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Hieronder is een trailer van vorig jaar te zien. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ubisoft gaat remakes maken, code kopiëren is nu eenmaal hetgeen ze het beste kunnen. Nu hoeven ze niet eens de setting en het verhaal te veranderen, maar alleen de skins en assets. Klaar!

0
test

@Ziminar Code kopiëren? Valhalla was een kopie van Oddesey maar die game draaide tenminste nog. Valhalla was een drama.

0
test

Kom dan ook met een originele game.

0
test

@Ghost IMHO is Immortal Fenyx Rising een toppertje. Ik ben nu bezig met AC Oddysey en ik zat in een gamingsleur, maar ook hier vermaak ik me een dikke prima mee. Misschien ben ik gewoon een Ubi fanboy, maar weinig klachten (laat staan haat) vanuit mij. Valhalla ben ik nog niet aan begonnen, begin nu toch wel een beetje nieuwsgierig te worden. Ik kan me het niet van Origins herinneren, maar het vechten is wel gepimpt.

0

Aanbevolen voor jou