PokeRadar toont locaties van pokémon in Pokémon Go | Gamer.nl

PokeRadar toont locaties van pokémon in Pokémon Go | Gamer.nl

Twee Pokémon Go-spelers hebben PokeRadar opgericht: een website waar mensen tips kunnen achterlaten over de locaties van pokémon in de app.

In Pokémon Go moeten spelers zelf naar buiten gaan om te ontdekken welke pokémon er in hun omgeving te vangen zijn. Met PokeRadar hebben makers Braydon Batungbacal en Nick DiVona een handige tool gemaakt die spelers kan helpen met het vinden van specifieke beestjes.

Op de website kunnen gebruikers zelf tips over de locatie van een gespotte pokémon achterlaten. Om te voorkomen dat grappenmakers misbruik maken van de functie, kunnen andere mensen positieve of negatieve feedback geven over achtergelaten tips. Ook is te zien hoe laat de tip is geplaatst, omdat pokémon ook weer kunnen verdwijnen.

PokeRadar kan zowel in de browser van mobiele telefoons gebruikt worden, of via een speciale applicatie. Deze is momenteel alleen nog verkrijgbaar voor iOS; een Android-versie is nog onderweg. Ook op desktop is de PokeRadar te bekijken.

De website is inmiddels al zo populair, dat Google het aantal verzoeken niet meer kan verwerken en de kaart af en toe onbruikbaar is. De data is namelijk gebaseerd op dat van Google Maps. De makers verzoeken gebruikers om Google te mailen zodat de website meer data mag gebruiken.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou