PlayStation Store op PlayStation 3 en Vita blijft open

PlayStation Store op PlayStation 3 en Vita blijft open

Sony heeft besloten om de PlayStation Store op PlayStation 3 en PlayStation Vita toch open te houden.

Eerder dit jaar kondigde Sony aan dat in de zomer de PlayStation Store op PS3, Vita en PSP offline zou gaan. Dit betekende dat vanaf dat moment spelers geen nieuwe games meer konden kopen via deze virtuele winkels. Games die eerder al waren gekocht, zouden wel gedownload kunnen blijven worden. De aankomende sluiting kon op veel kritiek rekenen bij gamers.

Sony Interactive Entertainment-directeur Jim Ryan meldde gisteren op PlayStation Blog dat deze keuze gedeeltelijk wordt herzien. Hoewel de PlayStation Store op PSP offline gaat op 2 juli, blijft hij op de PS3 en Vita open. 

"Na meer reflectie is het duidelijk dat we de verkeerde beslissing hebben gemaakt", aldus Ryan. "We hebben gemerkt dat jullie enorm gepassioneerd zijn en klassieke games op de PS3 en Vita in de toekomst willen kunnen blijven kopen, dus ik ben blij dat we een oplossing hebben gevonden waardoor we dit door kunnen zetten."

PS Vita

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi, kan ik nog PS3 games fysiek 2de hands kopen en updaten.

0
test

Tja je kan wel onder de strontkar vandaan kruipen.. maar je blijft het altijd een beetje ruiken.. ;-)

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor precies net als toen Xbox de gamepass wilde verhogen maar toen konden alle kinderen het niet meer betalen van hun zakgeld of AH baantje hebben ze het ook netjes terug gedraaid

0
test

@Messtranor Dat ze het aanpassen is beslist een goed iets. Ik ben verder niet aan het zeiken hoor; Xbox deed onlangs exact het zelfde met die spontane prijsverhoging.. same story. Alsof er binnen die bedrijven wat afdelingen zijn die totaal niet snappen dat je de achterban een beetje te vriend moet houden. Het zijn hele ondoordachte impopulaire ideeën, waar ze wmb eerst 3x goed over na moeten denken ipv klakkeloos doorvoeren/bekend maken om vervolgens whoops.. sorry.. te zeggen.

0

Aanbevolen voor jou