Phil Spencer wenst gamers een fijne Xbox Series X- en S-lancering

Phil Spencer wenst gamers een fijne Xbox Series X- en S-lancering

Xbox-hoofd Phil Spencer plaatste gisteren een video op Twitter waarin hij gamers een fijne Xbox Series X- en Series S-lancering wenst.

Beide consoles zijn sinds gisteren verkrijgbaar. In de video benoemt hij het feit dat het een ingewikkeld jaar is, in verband met het coronavirus.

Spencer: "Ik heb gezien en ervaren hoe gaming ons verbindt, ondanks alles wat er gaande is. Daarom wil ik naar jullie uitreiken om dit plezier dat één keer per generatie gevoeld kan worden en geheel uniek is in gaming, te delen als een gemeenschap."

De Xbox Series X is voor 499 euro te koop en de Xbox Series S kost 299 euro.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oh vet, ik ga er gelijk eentje halen. Oh wacht...

0

@GoofyZ3 😂😂

0
test

Nou de mijne mag al voor repair naar Microsoft. Gister 5 minuten Bright Memory gespeeld. De game begon elke 10 seconden 5 seconden hangen. Druk op restart en de Xbox is nooit meer opgestart. Toppie.

0
test

@AGxKiiNG Man, dat is balen zeg! Dit is dan ook de reden dat ik niet voor de eerste serie ga van nieuwe consoles, of hardware in het algemeen. De early adopters zijn vaak de sjaak. Hoop dat je niet het reparatietraject in hoeft maar je gewoon onder garantie een nieuwe kan krijgen.

0
test

@El Ninjo Ik ga contact opnemen met Microsoft en Bol (leverancier). Ik start bij Microsoft. Maar het is wel erg balen aangezien ik natuurlijk nog steeds met mijn oude rot (Eerste Xbox One) speel.

0
test

@El Ninjo Kapot kan alles gaan, zowel 1e serie als 3e of 4e.

0

@AGxKiiNG hopelijk niet weer een rrod verhaal. Dat is echt kut man pff

0
test

@AGxKiiNG Uhhh what thefuck!? Zag je bezorger er uit als een lompe holbewoner? Dat zou het verklaren : P

0
test

@AGxKiiNG Klote man. Ik heb zoiets eens gehad met de toen gloednieuwe PS3 Slim, die na het uitpakken en aansluiten alleen wat elektrisch geknetter veroorzaakte. Die winkel had er geen meer op voorraad dus toen maar m'n geld teruggehad. Wel echt balen met zo'n nieuw product. Succes ermee.😕🤷‍♂️

0
test

@AGxKiiNG weet niet maar xbox had online problemen gisteren toen heel Amerika online gingm misschien moet je even stekker van je xbox los halen voor 15 min en dan kijken of ie weer aangaat. Als dat niet werkt kan je altijd nog een nieuwe vragen.

0

Aanbevolen voor jou