Patch voor Lost Planet 2 verschijnt vandaag | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de patch zitten meer spawnlocaties op de maps in de multiplayer en de wapens in de game zijn meer uitgebalanceerd. In de coöpmodus kunnen spelers na het downloaden van de patch ook vlak naast elkaar spawnen. Het is nog niet bekend wanneer de patch naar de Xbox 360 komt.

Eerder maakte Capcom bekend dat er personages uit de games Killzone 2 en Gears of War kostenloos voor Lost Planet 2 gedownload kunnen worden. De personages uit Gears of War zijn inmiddels toegevoegd aan de Xbox 360-versie van het spel. Capcom laat weten dat de Killzone-personages later deze maand worden toegevoegd aan de PS3-versie van het spel.

Lost Planet 2

Lost Planet 2 speelt zich af op de planeet E.D.N. III. Waar deze planeet in het origineel nog bedekt was met een dikke laag sneeuw, daar heeft een drastische verandering in het klimaat er voor gezorgd dat spelers in het tweede deel vooral door jungles rondlopen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou