Paradox kondigt drie nieuwe PC-games aan | Gamer.nl

Paradox kondigt drie nieuwe PC-games aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

The Showdown Effect wordt ontwikkeld door Arrowhead Game Studios, bekend van Magicka. Het spel, dat zich afspeelt in Neo Tokyo, is een platformer met schietelementen. Arrowhead belooft een groot aantal wapens waardoor de gameplay oneindig gevarieerd zou zijn. The Showdown Effect komt uit voor de Mac en PC en kan met acht man tegelijk online gespeeld worden.

Dungeonland

Dungeonland is een multiplayergame in het dungeon crawler-genre, waarbij één speler de taak van dungeon master op zich neemt. Zijn of haar taak is om de rest van de spelers uit de weg te ruimen. Zij kunnen kiezen uit drie verschillende kla en en hebben de mogelijkheid om hun personage aan te pa en met nieuwe uitrustingen. Dungeonland, ontwikkeld door Critical Studios, biedt ondersteuning voor vier spelers en wordt op Mac en PC uitgebracht.

Red Frontier

Red Frontier is een real-time strategiespel van de Zweedse ontwikkelaar Zeal Game Studios. Het speelt zich af de verre toekomst, waarin de speler de rol aanneemt van een huurling. Deze huurling heeft de leiding over verschillende eenheden, waaronder droids en voertuigen. Het spel kan online gespeeld worden met maximaal twaalf spelers en komt uit op PC. Alle drie de spellen staan gepland voor later dit jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou