Outbreak-modus Call of Duty: Black Ops Cold War is week gratis speelbaar

Outbreak-modus Call of Duty: Black Ops Cold War is week gratis speelbaar

Activision heeft de Outbreak-modus voor Call of Duty: Black Ops Cold War onthuld. De modus is een week lang gratis speelbaar.

Outbreak komt aanstaande donderdag om 19:00 uur Nederlandse tijd op de lancering van seizoen 2 uit. In de modus moeten spelers samenwerken op de grootste maps van Black Ops Cold War. Met een Rover moeten dimensionale portalen worden ontdekt en alle zombies en andere wezens die daar uitkomen worden afgeslacht. 

De modus is tot en met donderdag 4 maart gratis speelbaar. Ook een selectie aan andere multiplayer- en Zombies-content is dan voor iedereen gratis speelbaar. Daaronder valt ook de Zombies-modus Onslaught, alsmede Apocalypse 24/7 , waaronder de multiplayermodi Team Deatchmatch, Kill Confirmed, Domination en Hardpoint vallen. Ook Gun Game is een week gratis. Dit weekend is daarnaast een Double XP- en Double Weapon XP-weekend.

Alle progressie die spelers tijdens de gratis week boeken, kan worden meegenomen in een gekochte versie van de game. De gratis week is beschikbaar op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X en S. Hieronder is een trailer te zien van de Outbreak-modus.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou