Ori and the Will of the Wisps voorlopig niet naar Switch

Ori and the Will of the Wisps voorlopig niet naar Switch

Ori and the Will of the Wisps komt voorlopig nog niet uit op de Nintendo Switch. Dat heeft de lead engineer van de game, Gennadiy Korol, gezegd op Reddit.

Tijdens een Ask me Anything-post stelde een fan de vraag of er al gedacht wordt aan een port voor de Nintendo Switch. Vorig jaar kwam de port van Ori and the Blind Forest al uit op de hybride-console van Nintendo en werd zeer goed ontvangen. Korol zegt hierop dat het voorlopig nog niet gaat gebeuren. “Op dit moment hebben we niets te delen als het gaat om de port van Ori and the Will of the Wisps”, zegt hij. "Ik kan je vertellen dat het een extreem moeilijke port wordt om de game in 60 fps te draaien op Nintendo Switch."

Ori and the Will of the Wisps had tijdens de lancering al moeite om te draaien op de Xbox One, dus het is logisch dat het nog lastiger is om de game goed te laten werken op de Nintendo Switch. Ori and the Will of the Wisps is nu uit op de Xbox One en pc.

Lees hier onze review over Ori and the Will of the Wisps.

Ori and the Will of the Whisps

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als de xbox one x al problemen heeft met deze game denk ik dat switch veel moeite met de game zal hebben. Heb wel ontzettend genoten van deze game en kon ook niet stoppen met spelen wat een goeie game op de bugs na dan.

0
test

Ik speelde de game 1 maand na release en veel bugs waren al weggepoetst. Af en toe een dipje en het geluid syncte niet altijd goed maar dat was zeer zelden. (Xbox One)

0
test

@AGxKiiNG Speelde hem laast nog even via de xcloud beta en daar had ik ook geen bugs meer.

0

Aanbevolen voor jou