Ook ruimtegevechten in Star Wars: The Old Republic | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ruimtegevechten zijn een alternatieve vorm van gameplay, die bestaat naast de primaire zaken in het spel zoals het verhaal, de quests en de grondgevechten. In de ruimte vlieg je met je eigen schip naar bepaalde intere ante plekken in het universum. Van daaruit zul je je een weg moeten banen door een meteorietenstorm, vijandelijke schepen, fregatten, en andere obstakels die tezamen herinneringen oproepen van de geweldige Star Wars-ruimtegevechten", zo legt de communitymanager van BioWare, Sean Dahlberg, uit op het officiële forum.

In Star Wars: The Old Republic kunnen spelers kiezen of zij als aanhanger van de 'Sith Empire' of van 'The Galactic Republic' willen spelen. De game speelt zich zo’n 3500 jaar af voor de Star Wars-films. Gevechten tu en spelers van de twee kampen vinden plaats in speciaal daarvoor aangemerkte zones, de zogeheten 'war zones'. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou