Ontwikkelaar waarschuwt Sony voor PSN-exodus | Gamer.nl

Ontwikkelaar waarschuwt Sony voor PSN-exodus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Cuthbert zegt dat Sony mogelijk enkele loyale PlayStation Network-ontwikkelaars verliest als ze geen actie ondernemen en  de getroffen ontwikkelaars niet tegemoet komt. In een gesprek met Industry Gamers vertelt Cuthbert dat de PSN-problemen "duidelijk" invloed hebben op Q-games. De studio heeft een aantal PSN-titels ontwikkeld, waaronder PixelJunk Shooter (2) en is ook aanwezig op PlayStation Home. Ook hebben ze direct met Sony samengewerkt aan de XMB-interface en de muziekvisualisatietechniek op de PlayStation 3.

"Momenteel zijn ze bezig denk ik bezig met het oplo en van problemen en binnen een week of twee zullen ze met wat concretere plannen komen," verklaarde Curthbert. "Ik heb geen idee wat Sony van plan is om ontwikkelaars zoals ons te helpen, maar ik heb het idee dat ze wat aan het bedenken zijn, anders zullen ze ontwikkelaars kwijtraken, wat natuurlijk slecht nieuws is voor ze."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou