Ontwikkelaar van Iron Man en Golden Axe gesloten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sega zegt het jammer te vinden de getalenteerde studio te moeten sluiten en wenst de werknemers succes. Hoewel Sega geen reden opgeeft voor de sluiting, kan dit te maken hebben met de teleurstellende prestaties van de games die de studio heeft gemaakt. Zowel Golden Axe: Beast Rider als Iron Man werden over het algemeen slecht ontvangen door de gamepers. Op Metacritic, een site die recensiecijfers verzamelt, bleven beide games gemiddeld onder een 5 steken. 

Het laatste project van de studio was Iron Man 2, gebaseerd op de gelijknamige film. Naar verluidt had de ontwikkelaar deze game net afgerond. Naar verwachting zal deze game volgens planning uitkomen op 29 april, tegelijk met de bioscoopfilm.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou