Ontwikkelaar Junction Point ingelijfd door Disney | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Junction Point Studios, de ontwikkelstudio van gaming-grootheid Warren Spector (bekend van Deus Ex), is ingelijfd door Disney Interactive Studios. Junction Point zal voor Disney zowel nieuwe games ontwikkelen, als games gebaseerd op bestaande Disney-franchises. Of Ninja Gold, een samenwerkingsproject tu en Warren Spector en John Woo, ook onder Disney zal gaan vallen is nog niet bevestigd.

Warren Spector is Disney-fan in hart en nieren en dat zou de kwaliteit van de games ten goede moeten komen, zo stelt Graham Hopper van Disney Interactive Studios. "Warren's unieke talent als een belangrijke creatieve kracht in de wereld van videogames, zijn kennis en pa ie voor Disney en zijn manier van verhalen vertellen en karakterontwikkeling, voegt een unieke creatieve dimensie toe aan ons portfolio."

Ook Spector zelf ziet synergie tu en Junction Point en Disney: "Ik geloof dat de creatieve talenten van onze twee bedrijven en onze wederzijdse ambitie om onderscheidende, enerverende ervaringen naar gamers te brengen, maken dit een ideale samenwerking."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou