Ontslagen bij team achter Star Wars: The Old Republic | Gamer.nl

Ontslagen bij team achter Star Wars: The Old Republic | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het is droevig dat we afscheid nemen van een aantal getalenteerde, gepa ioneerde en extreem hardwerkende mensen die van SWTOR realiteit hebben helpen maken. Op deze manier een impact hebben op het leven van mensen is altijd erg moeilijk, maar we zorgen ervoor dat de betrokken mensen worden behandeld met waardigheid, eerlijkheid en respect", schrijft het tweetal. Zeschuk en Muzyka verzekeren de fans van The Old Republic dat BioWare Austin de game blijft ondersteunen, verbeteren en uitbreiden in de komende jaren.

Over hoeveel mensen er zijn ontslagen zijn geen officiële uitspraken gedaan. De doorgaans welingelichte George Brou ard, bedenker van de Duke Nukem-serie, zegt geruchten te hebben gehoord dat het om meer dan 200 ontslagen gaat. Ontwikkelaar David Simon, die zijn baan bij de studio is krijtgeraakt, zegt op Twitter dat het in ieder geval om veel ontslagen gaat. Simon bevestigt ook dat hij goed door zijn voormalige werknemer wordt behandeld: "Voor de goede orde: EA en BioWare ondersteunen ons goed en doen hun best om die mensen te helpen die vandaag zijn ontslagen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou