Onthulling van PlayStation 5 komt misschien toch deze maand

Onthulling van PlayStation 5 komt misschien toch deze maand

Hiroki Totoki, uitvoerend president en hoofd van financiën, verwacht dat de onthulling van de PlayStation 5 qua tijdlijn niet veel zal verschillen met die van de PlayStation 4. De uitgever kondigde de PS4 aan in februari 2013 en lanceerde de console in november van hetzelfde jaar.

Totoki bespreekt de onthulling van de PS5 tijdens een winstbespreking met investeerders. “Het is erg lastig om de timing van de PlayStation 5 te bespreken, maar zoals het er nu uitziet, zullen we een tijdlijn aanhouden die vergelijkbaar is met het verleden.” Vervolgens zegt Totoki dat het tijdschema niet gaat veranderen.

Het is niet zeker wanneer de onthulling van de PlayStation 5 officieel gaat plaatsvinden, toch is er nog een kans dat dit deze maand gaat gebeuren.

De website voor de Playstation 5 staat ook al online, daar is vooralsnog niet veel informatie op te vinden. Op de site staat dat Sony nog niet klaar is voor de volledige onthulling van de PlayStation 5, maar dat ze wel zijn begonnen met het delen van een aantal features van de volgende generatie PlayStation.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toch wel weer spannend allemaal :) het kleine jongetje komt in mij naar boven :D Let's go @Rastafariman!!!!!!!! :D

0
test

Tijdlijn van verleden kan dus ook rond e3 zijn. Ze hebben ps4 alleen in feb gedaan en de andere rond e3. En dat sony niet op e3 zegt niet dat ze weer een stream et voor doen of tijdens.

0

Aanbevolen voor jou