Obsidian hint naar meer content voor The Outer Worlds

Obsidian hint naar meer content voor The Outer Worlds

The Outer Worlds krijgt binnenkort mogelijk nieuwe content. Een bericht op de website van de game wijst op een aankondiging in de nabije toekomst.

Met een tweet van het officiële account van The Outer Worlds maakt ontwikkelaar Obsidian Entertainment bekend dat de website een update heeft gekregen. Wanneer men op de site komt, verschijnt een bericht dat er binnenkort een "speciaal bericht van Spacer's Choice" verschijnt.

Gezien Obsidian eigendom van Microsoft is en er aanstaande donderdag een Xbox-presentatie wordt gehouden, is het mogelijk dat meer informatie wordt gedeeld tijdens de stream. Eerder bevestigde Obsidian al dat er verhalende dlc in aantocht was en nog dit jaar moet verschijnen."De reis is nog niet afgelopen", aldus Obsidian. "We vinden het geweldig om aan te kunnen kondigen dat we het verhaal in 2020 met dlc uitbreiden!"

De Xbox-presentatie vindt donderdag 23 juli om 18:00 uur Nederlandse tijd plaats.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik was erg hyped over The Outer Worlds, tot ik het spel een uur of tien had gespeeld. Verschrikkelijk saai, en het ziet er niet uit. Ook een heel groot been there done that feeling. Nooit meer aangeraakt.

0

@Battlestar28 precies dit! Deze game viel zo ontzettend tegen

0
test

Ik had ook even een maanden gamepass op de pc genomen om Outer worlds te priberen. Ik vond de humor wel leuk maar na 5 uur heb ik het spel niet meer opgestart trok me niet genoeg om door te spelen, aan de andere kant dit heb ik altijd met fallout en Skyrim ook gehad. Toen starte ik gears 5 op en heb me prima vermaakt de me singleplayer

0

Aanbevolen voor jou