Nintendo is erg irritant bezig in de ogen van veel Europese gamers, door alsmaar geen releasedate voor dit continent te geven. Wacht maar tot na de Amerikaanse launch, is alles wat Nintendo zegt. Nintendo wil zich compleet focussen op die launch, want mocht die totaal mislukken heeft de Gamecube direct wel een enorme achterstand op zowel de Xbox als de PS2.

Nintendo of New Zealand (Nieuw Zeeland launcht altijd samen met Europa) heeft een document gestuurd aan de winkels om te vertellen dat de Gamecube er aan komt. Op het formulier wordt ook duidelijk gezegd dat de gameconsole in maart 2002 zal komen, en niet in Juni of September, zoals werd gesuggereerd.

Luigi's Mansion

Wave Race: Blue Storm

Rogue Leader

Pikmin

Super Smash Brothers Melee

Eternal Darkness

Kameo: Elements of Power

NBA Courtside 2002

Animal Forest Het bovenstaande staat in hetzelfde PDF bestand, met daarboven de woorden 'Launch Games'. Erg vreemd zijn de games Kameo: Elements of Power, gezien we daar al geruime tijd niks meer van horen, en Animal Forest. De laatstgenoemde game is nog niet eens uit in Japan, en dan zou hij in Maart al af moeten zijn, vertaald en wel, voor de Europese launch. Maar het klinkt goed .

Klik hier om het (PDF-)bestandje zelf te bekijken.