Nintendo geeft gratis games aan 3DS-bezitters | Gamer.nl

Nintendo geeft gratis games aan 3DS-bezitters | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dit amba adeursprogramma valt samen met de prijsverlaging van de Nintendo 3DS. Vanaf 12 augustus verlaagt Nintendo de adviesprijs van de 3DS met een derde. Huidige 3DS-bezitters worden voor hun vroege aanschaf beloond met twintig gratis games.

In het NES-pakket zitten onder andere The Legend of Zelda, Ice Climbers, Balloon Fight, Super Mario Bros. en Donkey Kong Jr. Het Game Boy-/Game Boy Advance-pakket bevat onder meer de GBA-games Metroid Fusion, Mario Kart: Super Circuit, Super Mario Advance 4: Super Mario Bros. 3, WarioWare Inc.: Mega Microgame$ en Mario vs. Donkey Kong.

Vanaf 1 september zullen de NES-games via de eShop beschikbaar komen. Nintendo Benelux kan op dit moment nog niet zeggen of het gehele pakket direct beschikbaar is, of dat de games in fases uitgebracht worden. De GBA-games worden sowieso gefaseerd vrijgegeven, eind dit jaar. Van de NES-games is al bekendgemaakt dat zij later ook voor niet-amba adeurs beschikbaar komen in de eShop. Nintendo Benelux geeft aan dat er op dit moment voor de GBA-games geen soortgelijke plannen zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou