Nieuwe Tony Hawk-game mogelijk in de maak

Nieuwe Tony Hawk-game mogelijk in de maak

Er komt dit jaar mogelijk een nieuwe Tony Hawk-game uit, zo blijkt uit een bericht van punkband The Death Set op social media.

De band meldde op Facebook dat het "vijf nieuwe nummers heeft gelicenseerd aan een Tony Hawk 2020-game. Binnenkort hoor je het." Hoogstwaarschijnlijk mocht de band hierover nog niets naar buiten brengen. Het bericht werd kort daarna weer offline gehaald, maar YouTuber TheNathanNS wist een screenshot te maken.

Het is niet duidelijk of uitgever Activision op wat voor manier dan ook betrokken is bij een mogelijke nieuwe game. De Tony Hawk-games zijn skateboardgames - Tony Hawk zelf is immers een van de meest bekende en geprezen professionele skateboarders - die vooral eind jaren '90 en begin deze eeuw veel populariteit genoten. De Pro Skater-games en daarna ook de Underground-reeks waren verkoopsuccessen en vielen voor het grootste gedeelte ook goed in de smaak bij critici.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Skater XL en Sessions lijken me interessanter. Ben benieuwd of Tony Hawk ooit weer relevant wordt!

0
test

Ik kijk erg uit naar Session.. en toch... een goede nieuwe Tony Hawk.. tja.. dat is en blijft mijn guilty pleasure.. ben benieuwd. Ik stel mijn verwachtingen maar niet al te hoog om teleurstelling te voorkomen.

0

Aanbevolen voor jou