Nieuwe Rare-game Everwild onthuld

Nieuwe Rare-game Everwild onthuld

Tijdens de Inside Xbox-presentatie vanavond is Everwild van Rare onthuld.

In de trailer zijn open natuurgebieden met allerlei dieren te zien. Verschillende menselijke personages lopen er doorheen en hebben interactie met de dieren. Meer details over de game zijn er nog niet. De game komt naar Xbox One en pc.

De meest recente game van Rare is Sea of Thieves, dat in 2016 uitkwam op Xbox One en pc. Rare blijft deze game ook ondersteunen. De ontwikkelaar, die al geruime tijd onderdeel is van Microsoft, heeft daarvoor games als Viva Pinata, Perfect Dark Zero en Kinect Sports afgeleverd. Daarvoor maakten ze games voor Nintendo-platforms, zoals de Donkey Kong Country-reeks en GoldenEye 007.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Indrukwekkende trailer, uiterlijk van de game ziet er netjes uit. Lijkt een titel die de moeite van het volgen waard is, ben benieuwd wat dit voor game gaat worden. Spel doet me n beetje aan horizon denken.

0
test

@Jumpman ik moest meer aan zelda denken.

0
test

@hulstpower qua artstyle kan ik dat zeker zien jah. Kreeg alleen het idee dat het een hunter was in een open wereld game. Daarnaast ogen de dieren gebazeerd op wezens uit de anime film princess mononoke van de gibly studio. Heb de trailer nu 4 x zitten kijken en raak er al aardig hyped over :), en dat zonder een xbox.

0
test

Mooie hoe ze die wereld hebben vormgegeven. Wel jammer dat er geen nieuws artikel over Sea of Thieves op g.nl staat. De update deze maand zit echt weer vol met nieuws, waaronder een complete Tale om door te spelen en handgranaten. Ongekend hoe die game wordt ondersteund, elke maand gratis updates en de grotere content updates ook. Spel zit nu zo vol met dingen om te doen dat het nu bijna te veel is.

0

Aanbevolen voor jou