Nieuwe PS4-accessoire voegt twee knoppen toe aan DualShock 4

Nieuwe PS4-accessoire voegt twee knoppen toe aan DualShock 4

Sony lanceert volgend jaar een accessoire voor DualShock 4-controllers waarmee PS4-gebruikers twee extra knoppen kunnen gebruiken. Dit kondigt het bedrijf aan via de href="https://blog.eu.playstation.com/2019/12/17/introducing-the-dualshock-4-back-button-attachment-out-14th-february/#sf226281040" rel="noopener noreferrer" target="_blank">PlayStation Blog</a>.

Het product wordt de Back Button Attachment genoemd en past onder elke DualShock 4-controller. De accessoire heeft twee knoppen die kunnen worden ingesteld om bijvoorbeeld als R1-, R2-, cirkel- of driehoek-knop te fungeren. Hiernaast is er een OLED-display ingebouwd om informatie te geven over de instellingen, waarmee ook tussen drie profielen kan worden gewisseld.

De Back Button Attachment bevat tevens een extra aansluiting voor een koptelefoon of headset. In Europa lanceert de toevoeging op 14 februari voor 29,99 euro.

 
 

Met deze toevoeging kunnen PlayStation-fans een functie gebruiken die ook op de Xbox Elite Series 2-controller te vinden is. Op deze controller zijn echter vier extra knoppen op de achterkant beschikbaar. Lees meer over deze controller in onze review.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Is het niet onlogisch om dat oled scherm aan de achterkant te plaatsen? Dan moet je de controller omdraaien om erop te kunnen kijken, ik zou dat aan de voorkant doen of is het aan beide kanten te zien? In dat geval lijkt me het scherm op de achterkant overbodig.

0
test

@fonsrutte als je eenmaal je settings goed hebt hoef je daar toch niet constant naar te kijken? Liever dit dan lichten gericht naar je gezicht in het donker

0

@Millman7 true, alleen als er iets misgaat zou ik meteen naar het schermpje kijken of ik het wel goed ingesteld heb

0
test

@fonsrutte Ik denk dat het scherm alleen nodig is om de buttons toe te kennen. In dat geval is het alleen als controle bedoelt voor je gaat gamen op welk profiel of button setting je staat. Ik kan me niet voorstellen dat je hier tijdens het gamen vaak op moet kijken.

0
test

Nee laat maar. Hou het wel bij mijn PRO controller.

0

Aanbevolen voor jou