Nieuwe Pro Cycling Manager aangekondigd | Gamer.nl

Nieuwe Pro Cycling Manager aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game draait op een verbeterde 3D-engine die zorgt voor meer detail en variatie in de wielrenners, omgeving, landschappen en parkoers. Ook is het managementgedeelte verder uitgebreid en verbeterd. Zo is de interface gestroomlijnd, is het managen van sponsoren diepgaander dan in vorige delen en is ook het leiden van sturen van een team uitgebreid.

De prestaties van een renner zijn van invloed op zijn salaris en aanbiedingen van sponsoren. Ook de kunstmatige intelligentie van andere teams is opgeschroeft, waardoor ze onverwacht gedrag kunnen vertonen tijdens sprints, ontsnappingen en andere hoogtepunten. Ontwikkelaar Cyanide benadrukt in het persbericht dat dat gedrag onvoorspelbaar, maar geloofwaardig zal zijn.

De level-editor, waarmee spelers hun eigen races en parkoers kunnen ontwerpen, maakt wederom zijn opwachting en is uitgebreid met nieuwe omgevingsobjecten en nieuwe effecten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou