Nieuwe Pokémon-spinoff uitgebracht voor iOS | Gamer.nl

Nieuwe Pokémon-spinoff uitgebracht voor iOS | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Camp Pokémon is een gratis game waarin spelers zes minigames kunnen spelen, zoals Pokémon identificeren en Pokéballs gooien. Daarmee verdienen zij speldjes, waarvan er in totaal honderd te verzamelen zijn. Daarnaast krijgen spelers de beschikking tot Pokémon-plaatjes die op foto's te plakken zijn.

Eerder bracht ontwikkelaar The Pokémon Company al een iPad-versie van zijn kaartgame uit onder de naam Pokémon TGC Online. De hoofdgames in de serie, zoals Pokémon X & Y en aankomende remakes Omega Ruby en Alpha Sapphire, verschijnen vooralsnog exclusief voor Nintendo's draagbare spelcomputers. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou