Nieuwe patch voor consoleversies Cyberpunk 2077 uitgebracht

Nieuwe patch voor consoleversies Cyberpunk 2077 uitgebracht

CD Projekt Red heeft een nieuwe patch voor Cyberpunk 2077 op PlayStation- en Xbox-consoles uitgebracht.

Het gaat om hotfix 1.05 en er worden diverse bugs in de game mee weggepoetst. De ontwikkelaar heeft op zijn website een lijst met aanpassingen geplaatst. Het gaat om diverse unieke situaties binnen de game waar bugs konden optreden. Volgens de ontwikkelaar moet de patch voor de pc-versie van de game snel volgen.

Cyberpunk 2077 wordt sinds release geplaagd door bugs en crashes. Zeker op de PlayStation 4 en Xbox One draait het spel niet naar behoren. Daardoor kunnen PlayStation- en Xbox-gamers het digitale spel retourneren in de Microsoft en PlayStation Store. Het spel is sinds gisterochtend niet meer verkrijgbaar in de PlayStation Store.

Begin volgend jaar moeten er twee forsere patches uitkomen om problemen op te lossen, zo heeft CD Projekt gemeld. Op een nog onbekend moment moet er ook een next-gen update volgen. Ook zouden er uitbreidingen en een multiplayermodus gepland staan, al is niet bekend in welke mate de hobbelige lancering deze projecten beïnvloedt.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ze hadden toch John Romero in dienst moeten nemen 🤣🤣🤣 Nee! Ik blijf het zeggen, het is een schande om een game uit te brengen die niet af is. Het is zonde voor de game, de naam wordt af gebroken? Bezig zijn met DLC, terwijl je game niet draait ???? ZO! Het is er uit.

0

@DutchDice Het is een dikke vette game, dat ten eerste. Buiten dat ik heb games liggen die constant met bugs nog worden ge-update, denk aan Pubg, Galak-z voor de PS4 start niet eens meer op bij mij, ik heb 2 jaar geleden bij het bedrijf melding gemaakt en ook bij hun Instagram account en nada noppes. Een betaalde game. Mensen wilden deze game in december en CDPR heeft daar alles aan proberen te doen dat voor elkaar te krijgen zelfs mensen bijna in slaven uren te laten werken en toen gaf iedereen commentaar dat het slavendrijvers waren. Nu is de game er en is deze niet af, nee en waarom omdat al die fucking kinderen en al die bedrijven hun hebben gepusht tot dit. CDPR is typisch hoe een mooi iets dat met passie en hart en ziel gemaakt wordt, om zeep kan worden geholpen door bureaucratische dreigementen en social media overhyped politiek correcte pubers (ookal zijn de meeste al rond de 38) Een wijze les voor alles en iedereen, laat je eigen product en kwaliteiten nooit opjagen door de meerderheid om uiteindelijk een flats uit te kakken.

0
test

@Pascal08 achja, men lijkt de problemen met de initele versie van the witcher 3 ook ineens te zijn vergeten, uiteindelijk is het een dijk van een game geworden. Maar met een hoop dingen kun je ook niet blijven wachten en uitstellen, het is en blijft gewoon een busines, en games maakt het niet ineens iets bijzonders waardoor het daarboven staat.

0
test

@Pascal08 Die hype hebben ze toch echt zelf veroorzaakt, ze hebben zelf van alles beloofd en dat je dan als ontwikkelaar zo stom bent om een datum te noemen terwijl je weet dat je dit niet kunt halen, of ze wisten het niet en dan is het nog veel stommer want dan kunnen ze gewoon niet plannen. En geld kan het probleem ook niet zijn lijkt mij want met de preorders alleen al hebben ze de ontwikkelkosten er al uit. Dit is gewoon een game die 70% af is en op vorige generatie consoles maar 50%. En dat er dan nog mensen zijn die dit goed proberen te praten omdat het nog wel speelbaar is, dat is ook het grote probleem in de game industrie, dat mensen maar accepteren dat games half af gereleased worden echt ongelofelijk. Ik vind het een geweldige ontwikkelaar normaal gesproken maar ik ben toch blij dat ze hier niet mee weg komen en het deksel flink hard op de neus krijgen.

0
test

@Pascal08 ik had liever dat ze de game had uitgesteld. Misschien moeten bedrijven kijken hoe Nintendo het doet pas een datum noemen als de game bijna af is. Stel je niemand teleur kwa uitstel. Nee cdpr heeft dit allemaal aan hun zelf te danken. De problemen op base consoles gaat denk ik voor de mensen die de game daar op speelt ook niet oplossen vanwege de zwakke cpu.

0
test

Ze hebben mijns inziens iets te veel hooi op de vork genomen. Ik wacht rustig af tot deze game geoptimaliseerd is.

0

Aanbevolen voor jou