Solo Showdown-modus komt naar Fortnite: Battle Royale | Gamer.nl

Solo Showdown-modus komt naar Fortnite: Battle Royale | Gamer.nl

Epic Games heeft in een href="https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/news/solo-showdown-limited-time-mode">blogpost </a>laten weten dat er een nieuwe competitieve modus genaamd Solo Showdown naar Fortnite: Battle Royale komt.

Eerder brachten we het nieuws dat er gamebestanden verwezen naar een eventuele competitieve modus in Fortnite. Nu is bekend dat een modus genaamd 'Solo Showdown' dit weekend beschikbaar wordt gesteld. Om precies te zijn loopt de modus tot 21 mei 16:00 Nederlands tijd.

In deze competitieve modus kunnen spelers pogen de allerbeste van Fortnite: Battle Royale te worden. Dit kan door punten te verzamelen die men verkrijgt met de eerste vijftig potjes die worden gespeeld.

Als iemand eerste wordt in een potje krijgt hij of zij 100 punten. Bij ieder potje krijgen alle spelers sowieso punten, maar hoeveel is afhankelijk van positie waar ze eindigen.

Wanneer het iemand lukt om vijftig keer de eerste plaats te veroveren, is het mogelijk om maximaal 5.000 punten bij elkaar te sprokkelen. Na vijftig potjes hebben spelers minimaal 1.250 punten.

Aan het einde van de modus worden er prijzen verdeeld onder de beste honderd spelers.

De prijzen luiden als volgt:

  • Eerste – 50.000 V-Bucks
  • Tweede – 4de: 25.000 V-Bucks
  • Vijfde – 50ste: 13.500 V-Bucks
  • 51ste – 100ste: 7.500 V-Bucks


In de blogpost zegt Epic Games: "We gaan de Solo Showdown-modus gebruiken als een opstapje om in de toekomst betere evenementenop te zetten voor elke soort spelers"

Iedereen die de eerste vijftig potjes speelt, krijgt overigens een unieke spray van Epic.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou