Nieuwe games voor Game Room komen eind april | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel Microsoft heeft aangekondigd op een wekelijkse basis nieuwe games beschikbaar te stellen voor Game Room, is nu bekendgemaakt dat daar eind april pas mee begonnen zal worden. Games die door Microsoft al eerder zijn genoemd maar nog niet zijn verschenen zijn Pitfall en River Raid, beide oorspronkelijk verschenen op de Atari 2600. Mogelijk worden deze games eind april toegevoegd.

Uitdagingen

Game Room is een virtuele arcadehalomgeving voor Xbox 360 en Microsoft Windows, waarin spelers kla ieke arcadegames kunnen spelen.Competitie is een belangrijk onderdeel van Game Room, en het is mogelijk om door middel van zogenaamde uitdagingen vrienden of vijanden op de proef te stellen. Instellingen als het te spelen level en de beschikbare tijd zijn aan te pa en om uitdagingen verder te personaliseren.

Hoewel Game Room zelf gratis is, dienen de games die beschikbaar zijn te worden aangeschaft. Op dit moment zijn er diverse games beschikbaar van platformen als de Atari 2600 en de Intellivision. Zo is er de keuze uit onder andere Tempest, Adventure, Super Cobra en Centipede. De games zijn te koop voor 240 Microsoft punten en éénmalig te spelen voor 40 Microsoft-punten. Spelers die enkel een voorproefje van de game willen, kunnen een demo proberen die tien minuten speeltijd biedt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou