Nieuwe DLC Borderlands aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers zullen zich "als vault hunters gaan mengen in een dodelijke burgeroorlog tu en de sterk uitgedoste strijdkrachten van de Hyperion Corporation en het steeds groter wordende leger aan moordlustige Claptraps, dat geleid wordt door één van de meest geanticipeerde personages in het Borderlands-universum, de listige Ninja A a in."

De DLC voegt verder een flink aantal nieuwe mi ies, wapens, vijanden en eindbaasgevechten toe. Spelers kunnen daarnaast tien extra skillpoints verdienen, wat het totaal op 71 brengt, zo valt te lezen in het persbericht.

Claptrap's New Robot Revolution is de vierde DLC voor Borderlands. Ontwikkelaar Gearbox Software bracht eerder al The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi's Underdome Riot en The Secret Armory of General Knoxx uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou