Nieuwe Diablo 3-patch voegt Ancient items toe | Gamer.nl

Nieuwe Diablo 3-patch voegt Ancient items toe | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Ancient items zijn krachtigere versies van Legendary items, die vanaf Torment I of hoger beschikbaar komen. Ook is het mogelijk dat een Ancient item verschijnt wanneer er een Legendary item gemaakt wordt of gekocht wordt van Kadala. De meest moeilijk te vinden Legendary items zijn vanaf nu ook iets makkelijker te vinden.

Verder zijn er veel bugs opgelost en aanpa ingen gemaakt in de balans van de game. Alle details van de patch voor de pc-versie en consoleversies zijn te vinden op Battle.net.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou