Nieuwe Assassin's Creed Valhalla-patch laat spelers kleding aanpassen

Nieuwe Assassin's Creed Valhalla-patch laat spelers kleding aanpassen

Ubisoft heeft een update voor Assassin's Creed Valhalla uitgegeven, waarmee onder andere het uiterlijk van kleding aangepast kan worden.

Spelers kunnen bij Gunnar in Ravensthorpe nu voor vijftig zilverstukken het uiterlijk van kleding en wapens aanpassen. Dit kon ook in vorige AC-games, maar was tot deze update niet mogelijk in Valhalla.

Update 1.2.0 stoomt de game ook klaar voor het tweede festivalseizoen, dat donderdag begint en tot 8 april loopt. Het Ostara-festival zorgt er voor dat Ravensthorpe in bloei komt te staan en bevat diverse zijmissies en beloningen, waaronder een zoektocht naar eieren.

Verder worden er drie nieuwe skills aan de game toegevoegd via de update, is er nu een camerastandpunt waardoor de camera dichterbij Eivor staat en zijn er tientallen bugs opgelost. Hier is een complete lijst te vinden. De patch is 17,97 gb groot op Xbox Series X en S, 15,85 gb op pc en rond de 12,5 gb op PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox One.

Assassin's Creed Valhalla

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De hoeveelheid metalen in het spel zijn ook wel heel krap bemeten. Je kan eigenlijk net genoeg vinden om 1 armor set tot zijn max level te upgraden. Alles wat je daarna nog vindt is mooi meegenomen. Ik vond dat best jammer, want er waren nog best wat andere sets die ik had willen proberen, en ik heb ook best een hoop gegrind dus daar kan het niet aan liggen.

0
test

@NotTheMama Heb je daar nog wat tips voor? Ik zit nog steeds met raven armor setje, ietsies beter dan begin set. Heb nu wel van andere takken wat stukken gevonden (nog niet veel, ben net begonnen) maar die zijn niet beter. Ik heb nog niet geupgrade en ook nog geen runes stones geplaatst. Heb nu aantal minors. In vorige AC's leek je constant betere gear te krijgen; maar ik krijg het gevoel dat dat in deze niet perse is.. klopt dat? En wanneer is het juiste moment om te upgraden? En kan je runes naar harte lust uitwisselen of is het eenmaal geplaatst is geplaatst? Zoals je leest ; ik ben net pas in Engeland.. Heb Noorwegen zover het kon leeggetrokken. Heb aardig was AC's gespeeld (bijna allemaal uit) maar bij deze twijfel ik heel erg dus doe voorlopig helemaal niets.. Moet ook eerlijk zeggen dat het ook nog niet echt nodig is geweest.. omdat ik niet altijd tijd heb had ik hem op easy gezet (grote wereld.. geen tijd voor oponthoud en ik wil alles pakken.. ) , maar moet zeggen; das wel heel erg makkelijk..

0

@kleinekoosjer ik heb het spel platinum en heb raven Gear maximaal gemaakt. Andere bonussen vond ik niet de moeite waard om te gebruiken en up te graden. In de vorige versies had je inderdaad continu betere Gear, hier heb je 8 sets met verschillende bonuses. Ook kwa wapens is het welke bonus je handiger vind. Behalve de ISU wapens is het ene wapen niet perse beter dat het andere wapen. Licht meer aan wat je fijn vindt spelen. Runes kan je naar hartenlust uitwisselen. Later in het spel kun je materiaal kopen voor het upgraden. Zilver heb je praktisch niet nodig. Heb op het moment 14000 silver. Dus je kan staal kopen zoveel je wilt.

0
test

Zijn ze weer lekker op tijd mee. 20% heeft de game uitgespeeld en de rest heeft hem weggesmeten of ingeruild. 🤨

0

Aanbevolen voor jou