'Nier Automata voor Game Pass is andere port van Steam-versie'

'Nier Automata voor Game Pass is andere port van Steam-versie'

De versie van Nier Automata voor Xbox Game Pass is een andere port dan de Steam-versie. Dat claimt href="https://www.pcgamer.com/nier-automatas-pc-port-is-playable-but-disappointing/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">PC Gamer.</a>

Volgens het platform zijn er significante verschillen tussen de pc-versie die in 2019 op Steam verscheen en degene die sinds vandaag beschikbaar is voor Xbox Game Pass-abonnees op pc. 

Zo staat de Steam-versie bekend om slechte optimalisatie, een maximale framerate van 60fps en problemen met de resolutie en besturing, die niet voorkomen in de Become as Gods-editie die nu beschikbaar is op Game Pass.

"Hoewel het niet het Valve Character Accessory heeft (een set rode draaikranen die je in 2B's hoofd kan schuiven) is het dezelfde game, behalve dat het komt met een standaard randloze venstermodus zodat de game in de juiste resolutie draait, er een optie is om FidelityFX CAS (een middel voor betere beeldkwaliteit) aan te zetten en spelers melden geen stotteringen of crashes zoals bij de vorige pc-release", legt PC Gamer uit.

Square Enix heeft de verschillen tussen de Steam- en Game Pass-versie nog niet benoemd. Eerder maakten spelers een mod die het resolutieprobleem van de game oplost.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het stukje dat eindigt met PC-gamer legt uit valt geen touw aan vast te knopen.. Zinsopbouw is erg vreemd.

0

Aanbevolen voor jou