Naughty Dog: 'Ellie niet aangepast vanwege gelijkenis Ellen Page' | Gamer.nl

Naughty Dog: 'Ellie niet aangepast vanwege gelijkenis Ellen Page' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de debuuttrailer van The Last of Us, die vorig jaar werd vertoond tijdens de Video Game Awards, leek Ellie nog veel op Ellen Page. In de gameplaytrailer die op de persconferentie van Sony tijdens de E3 getoond werd zag Ellie er echter anders uit. Tijdens diezelfde conferentie werd bekendgemaakt dat Ellen Page de hoofdrol speelt in de nieuwe game van Quantic Dreams, Beyond. Beide games zijn first party-titels van Sony. "We wisten niet eens dat dat speelde, wij weten niet wat er gedaan wordt bij andere games", stelt Straley.

Ellie heeft een ander uiterlijk gekregen omdat ontwikkelaar Naughty Dog haar meer op Ashley Johnson, de motion capture-actrice voor Ellie, wilde laten lijken. Straley zegt dat het voor Naughty Dog een onaangename verra ing was toen ze hoorde dat mensen Ellie op Page vonden lijken: "We proberen de personages neer te zetten die we willen neer zetten. [...] We willen dat onze personages op hun eigen twee benen staan." Om haar meer op Ashley Johnson te laten lijken hebben ze haar onder andere jonger gemaakt. "We denken dat er nu wat meer Ashley in zit."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou