Namco Funscape-arcade in Londen sluit deuren

Namco Funscape-arcade in Londen sluit deuren

De Namco Funscape-arcade in Londen heeft zijn deuren na vijfentwintig jaar gesloten.

Dat is via de officiële Facebook-pagina bevestigd. De arcadehal is gevestigd in de County Hall. Bandai Namco heeft nog zes Funscape-arcades in Engeland, maar de vestiging in County Hall stond bekend als de grootste, met drie hallen waaronder een vr-ruimte en ook een paar exemplaren van het zeldzame Mario Kart VR.

Hoewel Bandai Namco geen officiële reden voor het sluiten ging, gaan er geruchten over de mogelijkheid dat Londen County Hall voor andere doeleinden wil gebruiken. Het zou dus niets te maken hebben met een daling in inkomsten in verband met corona.

Het lijkt er op dat Bandai Namco wel naar een nieuwe locatie gaat zoeken in Londen om een Funscape te openen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer. Ik had het geluk dat ik in 1992 plots terechtkwam in de funland arcade in de london trocadero toen we tijdens de schoolreis er alleen op mochten uittrekken. Is er nu ook niet meer. Wat een waanzinnig moment. zo cool. Ben nog steeds verslingerd aan retro gaming en dan vooral arcade games.

0

@Fordon_Greeman Trocadero in London was cool. Ook ik belande daar tijdens een schoolreis. Hotel op Piccadilly Circus op steenworp afstand. Toen was het inmiddels al SegaWorld. Ik ben tijdens ieder bezoek aan London daarna nog terug gegaan, maar het werd steeds slechter totdat het uiteindelijk gesloten was.

0

Aanbevolen voor jou