Mysterieuze The Red Door-demo toont Black Ops CIA-titelscherm

Mysterieuze The Red Door-demo toont Black Ops CIA-titelscherm

Spelers hebben de mysterieuze gamedemo genaamd The Red Door kunnen opstarten. Het titelscherm toont dat het een demo van Call of Duty: Black Ops CIA is.

De afgelopen weken vonden spelers een demo van een game genaamd 'The Red Door' op PlayStation Network en Microsoft Store, alleen de demo kon niet opgestart worden. Er gingen al geruchten dat het om een Call of Duty-game ging. Op internet circuleren nu echter screenshots van mensen bij wie het wel gelukt is de demo op te starten.

Volgens de screenshots is The Red Door een codenaam voor Call of Duty: Black Ops CIA. Na het titelscherm vraagt de game echter of spelers een disk in de console kunnen stoppen of in kunnen loggen met een account die de rechten heeft om het spel te spelen. Eerder gingen er al geruchten over een nieuwe Black Ops-game of een reboot van de reeks.

Normaliter is rond deze tijd al bekend wat de nieuwe Call of Duty-game dit najaar gaat worden. Het spel is echter nog niet onthuld - mogelijk wacht Activision Blizzard op het juiste moment.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heeft een beetje die red room vibe.

0

Aanbevolen voor jou