Motorstorm RC aangekondigd voor Vita | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Anders dan vorige delen in de MotorStorm-serie, racen spelers hier radiografisch bestuurbare voertuigen. Dat doen ze op zestien offroad-parkoersen die gesitueerd zijn in vernieuwde versies van de vier werelden uit de eerdere MotorStorm-games. Ook zijn er acht voertuigkla en uit de vorige games overgenomen: Buggies, Superminis, Rally Cars, Muscle Cars, Racing Trucks, Supercars, Big Rigs en Monster Trucks.

Evolution Studios benadrukt dat de Vita- en PSN-versie op bijna alle fronten exact gelijk zijn. Het grootste verschil is dat de game op PlayStation 3 met vier personen in split-screen speelbaar is. De games zijn deels ook cro -platform speelbaar. Gamers die een goede rondetijd hebben neergezet op Vita, kunnen hun vrienden op PS3 uitdagen deze te verbeteren. Zelf kunnen gamers ook van platform wi elen, de PSN-versie zit namelijk gratis bij de Vita-versie en vice versa.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou