Morgen verschijnt er een nieuwe Pokémon Scarlet en Violet-trailer

Morgen verschijnt er een nieuwe Pokémon Scarlet en Violet-trailer

Morgen komt er een nieuwe trailer van Pokémon Scarlet en Violet uit.

Dat heeft The Pokémon Company via Twitter aangekondigd. Naast de nieuwe trailer moeten er ook nieuwe details rondom de game bekendgemaakt worden. De trailer en bijbehorende aankondigingen zijn morgen vanaf 15:00 uur Nederlandse tijd op het

Watch on YouTube

te zien.

Pokémon Scarlet en Violet werden begin dit jaar op Pokémon Day aangekondigd en moeten ergens eind dit jaar op Nintendo Switch verschijnen. Een precieze releasedatum is er op dit moment nog niet.

De games spelen zich af in een nieuwe regio waar de naam nog niet van bekend is, maar die geïnspireerd lijkt op Spanje. Wel is duidelijk dat de spellen een open wereld bevatten waarin pokémon rondlopen, zoals ook in Pokémon Legends: Arceus en delen van Pokémon Sword en Pokémon Shield het geval was.

De ontwerpen en de namen van de drie nieuwe starters, de pokémon waar spelers hun avontuur in Pokémon Scarlet en Violet mee beginnen, zijn Sprigatito (gras), Fuecoco (vuur) en Quaxly (water).

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zal wel een vette game worden gok op een normale pokemon met gyms trainers rivals etc maar met de vang en roam methode van legends arceus

0

Hopelijk wordt het niet zo'n lege, fletse, bedoening als Arceus

0

Aanbevolen voor jou