Mogelijke titel nieuwe Need for Speed-game gelekt

Mogelijke titel nieuwe Need for Speed-game gelekt

Op een Oostenrijkse gamewebsite is een reservering verschenen voor Need for Speed Heat. Het nieuwe spel in de race-franchise moet in 2019 verschijnen en wordt wellicht volgende maand onthuld tijdens Gamescom.

Andre Wilson, de directeur van EA, maakte in mei tijdens een gesprek met investeerders bekend dat de volgende Need for Speed-game zich weer gaat richten op het concept van straatracers tegen de politie. Sindsdien is er geen nieuws meer over het racespel naar buiten gebracht, maar op de Oostenrijkse website Gameware is nu een mogelijke titel van de game verschenen: Need for Speed Heat.

De Playstation 4- en Xbox One-versies van de nieuwe Need for Speed-game kunnen op Gameware worden gereserveerd voor 67,99 euro en verschijnen volgens de website in 2019. Of het spel ook echt Need for Speed Heat gaat heten is nog onzeker, aangezien een soortgelijke titel al veel werd gespeculeerd door fans. Ook wordt er een box-art van het spel getoond, al is dit naar alle waarschijnlijk slechts een tijdelijke cover. De afbeelding op de box-art komt namelijk uit het mobiele spel Need for Speed: No Limits, dat in 2015 werd uitgebracht.

In februari maakte EA al bekend dat er nog dit najaar een nieuwe Need for Speed-game moet worden uitgebracht, net zoals een nieuwe Titanfall en Plants vs Zombies. CEO Andre Wilson bevestigde vervolgens in mei dat de nieuwe Need for Speed in 2019 verschijnt voor pc en consoles. Hij verwacht 4 miljoen exemplaren van de racegame te kunnen verkopen, nadat het laatste Need for Speed-spel, Payback, alweer dateert van november 2017. Wellicht wordt de nieuwe Need for Speed in augustus officieel aangekondigd tijdens Gamescom, waar EA volgens geruchten een persconferentie gaat houden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nu nog Need for Speed op de Switch!

0

Aanbevolen voor jou