Mogelijk televisieserie van documentaire indiegames | Gamer.nl

Mogelijk televisieserie van documentaire indiegames | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

HBO heeft een optie genomen op het produceren van de serie. Bij groen licht van het netwerk komt deze taak in handen van Scott Rudin, die eerder al voor de films Moneyball, The Social Network, True Grit, There Will Be Blood en The Girl With the Dragon Tattoo de rol van producer op zich nam. Pajot en Swirsky benadrukken dat de serie geen comedy of sitcom wordt. Dit gerucht is de wereld in gebracht nadat bekend werd dat het 1/2 hour-departement van HBO gemoeid was met de mogelijke productie. Deze afdeling produceert over het algemeen comedy's. 

The Movie

Indie Game: The Movie is een documentaire waarin kleine, onafhankelijke ontwikkelaars gevolgd worden tijdens het ontwikkelen van hun games. Zo worden alle handelingen van Edmund McMillen en Tommy Refenes vastgelegd terwijl zij in afwachting zijn van hun game Super Meat Boy. Ook is te zien hoe Jonathan Blow, de maker van Braid, een begin maakt aan zijn nieuwe project.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou