ModNations Racers krijgt lagere moeilijkheidsgraad | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben een hoop feedback gekregen van de community en ik denk dat United Front Games goed werk heeft geleverd wat betreft het doorvoeren van de verbeteringen waar om gevraagd werd. Eén van die verbeteringen is de toevoeging van een gemakkelijkere moeilijkheidsgraad voor de carrièremodus met minder agre ieve computerbestuurde racers. Ik heb wat tijd kunnen steken in het spelen van de aangepaste versie en ik denk dat mensen die behoefte hadden aan deze minder lastige moeilijkheidsgraad erg tevreden zullen zijn", aldus de communitymanager van SCEA San Diego Studios.

ModNation Racers is een kleurrijke kartracer waarin men niet alleen rond kan racen op verschillende parkoersen, maar de parkoersen ook tot in de kleinste details gemaakt kunnen worden. Daarnaast kunnen ook de karts en de racers aangepast worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou