Mistwalker onthult verhaal en gameplay van Fantasian

Mistwalker onthult verhaal en gameplay van Fantasian

Mistwalker heeft nieuwe details en beelden van hun aankomende game Fantasian onthuld.

Mistwalker is de ontwikkelaar van games als Blue Dragon en Lost Odyssey. De studio gaf pas geleden in een interview met Famitsu aan dat het spel dit jaar uitkomt op Apple Arcade.

De rpg speelt zich af in een multidimensionaal universum, waar de balans in 'chaos en orde' een sleutelfactor wordt in de strijd tussen deze dimensies en de goden die er controle over willen hebben. Spelers besturen Leo, iemand die ontwaakt van een grote explosie en merkt dat hij in een vreemd land terecht is gekomen.

Spelers proberen gedurende het spel Leo's herinneringen terug te krijgen en komen ook achter een bizarre infectie die langzaam maar zeker alles en iedereen overspoelt. 

Uniek aan de game is dat de omgevingen echt door de ontwikkelaar zijn gemaakt en vervolgens digitaal in de game zijn gescand. Dat geeft Fantasian een diorama-achtig uiterlijk. 

Het is nog niet bekend wanneer Fantasian dit jaar precies uitkomt. Een release buiten Apple Arcade is vooralsnog niet aangekondigd. Hieronder zijn een verhalende en een gameplaytrailer te bekijken.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik wil dit zo graag spelen, maar no way dat ik een Apple TV in huis ga halen. Dit spel ademt Switch, dus ik mag hopen dat het om een tijdelijke deal gaat en de game alsnog naar conventionele platformen wordt geport...

0

Aanbevolen voor jou