Microsoft wil ZeniMax 'met rust laten'

Microsoft wil ZeniMax 'met rust laten'

Microsoft wil ZeniMax na de overname vooral met rust laten en geen bezuinigingen doorvoeren. Dat zegt Xbox-hoofd Phil Spencer in een interview methref="https://www.youtube.com/watch?time_continue=73&v=4887tnMhkfE&feature=emb_logo&ab_channel=CNBCTelevision"> CNBC</a>.

Na de overname van ZeniMax - en dus dochteronderneming Bethesda - heeft Microsoft in één klap 2300 nieuwe medewerkers. Bij zo'n grote overname bestaat altijd de kans dat personeel overtallig wordt, maar volgens Spencer is dat hier niet het geval.

"Ons plan is om ze met rust te laten", zegt Spencer in het interview. "ZeniMax heeft een fantastische geschiedenis in het maken van geweldige games. Het is ons doel om van ZeniMax de beste ZeniMax te maken die ze kunnen zijn. We werken met hun individuele studio's samen op het geweldige platform dat wij hebben en krijgen creatieve feedback van hen op de dingen die wij moeten bouwen. Dat is een cruciaal vliegwiel voor ons om innovatief te zijn, de feedback van de beste gamemakers ter wereld op onze platformen."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver die man is goud

0
test

Leuk om te horen maar Ben wel meer benieuwd wanneer we doom eternal kunnen verwachte op gamepass

0
test

@hulstpower In principe is de overname pas in het tweede deel van het fiscale jaar, dus na Maart op z'n vroegst. Tenzij ze natuurlijk wat andere deals hebben gesloten als onderdeel van de overname.

0
test

@FishSt1ck ok jammer. Zat al wel heel lang te wachten op doom op me xbox en toen kwam deze deal dacht ik nou dichter bij dan we denken. Maar wie weet zegt bethesda wel we brengen ons spul weer naar gamepass alvast.

0

Aanbevolen voor jou