Microsoft kondigt Xbox Series Aqua Shift-controller aan

Microsoft kondigt Xbox Series Aqua Shift-controller aan

Microsoft heeft een nieuwe controller voor de Xbox Series X en S aangekondigd, de Aqua Shift.

Volgens het bedrijf wisselt de controller een klein beetje van kleur afhankelijk van de hoek waarop men er naar kijkt. Dat moet men volgens het bedrijf "zien om te geloven". Daarnaast zitten er een rubberen grip aan beide zijkanten van de controller.

De controller is voor 69,99 dollar (waarschijnlijk omgerekend 69,99 euro) via de Xbox-website te reserveren en komt op 31 augustus uit.

Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver het irritante is ook dat er geen enkele communicatie hierover is. Meerdere gebruikers klagen erover, maar ik heb er nog geen bericht over langs zien komen vanuit de beheerders. Precies hetzelfde als bij al die spamberichten. Op deze manier weet je zeker dat je straks geen actieve community meer hebt.

0
test

Ik vind het een mooie controller, misschien koop ik er wel eentje... En even off-topic over het spamfilter. Die is veel te streng, en je weet niet welke woorden taboe zijn. Hij blijft op de meest normale woorden al hangen. Maar ik weet niks zeker, en ik pas steeds mijn reacties aan, tot het lukt. Kan dat niet wat milder? En kan gamer.nl niet ergens aangeven wat het specifieke beleid hierin is. Want wat ik er over kan lezen is veel te algemeen, sorry.

0

Aanbevolen voor jou