Microsoft geeft vanaf nu elke maand een update over Xbox-merk

Microsoft geeft vanaf nu elke maand een update over Xbox-merk

Microsoft heeft Xbox 20/20 aangekondigd, een programmareeks waarmee het bedrijf maandelijks updates geeft over alles rondom Xbox.

De Xbox 20/20-reeks moet fans informeren over alles omtrent Xbox One, de aankomende console Xbox Series X en Game Pass. Het begint aanstaande donderdag met de nieuwe Inside Xbox-livestream, waar Series X-games van third party uitgevers worden getoond. Het is nog niet bekend wat voor uitzending in juni volgt, en in juli toont Microsoft Series X-games van het bedrijf zelf.

Daarnaast laat Microsoft in de aankondigingspost van Xbox 20/20 weten dat het nog altijd van plan is om de Xbox Series X eind dit jaar samen met Halo Infinite te lanceren. Infinite stond gepland voor de Series X-lancering, maar gamers hadden de laatste maanden hun twijfels, onder andere vanwege het coronavirus.

Tot slot deelde Microsoft bij de aankondiging van Xbox 20/20 een korte video. Het geluid en het beginbeeld doen vermoeden dat het gaat om het boot-up scherm van de Xbox Series X, dat spelers te zien en te horen krijgen wanneer ze de console aanzetten. Het is niet bevestigd dat het daadwerkelijk om het boot-up scherm gaat.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ben benieuwd wat ze morgen allemaal laten zien van 3rd party dev. En of daar nog een exclusive game tussen zit.

0
test

@hulstpower ik zat qua exclusives te denken aan Hellblade, Halo, Fable, en heel misschien perfect dark of een andere verrassing.

0
test

@wazp dat word nu niet bekend gemaakt maar juni of Julie, ben meer benieuwd of er een ex 3rd party game komt of zo.

0

@hulstpower Forza Motorsport 8 confirmed :)

0
test

@tyberium ja die komt zeker maar dat is first party. Ik vraag me af of ze een deal hebben met een studio die niet onder Xbox games studios valt.

0
test

Super veel zin in. Dit gaat mooi worden! En daarna iedere maand meer nieuwtjes om naar uit te kijken!

0

Aanbevolen voor jou