Metro 2034 in ontwikkeling en krijgt 3D-optie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tijdens de E3-beurs deze maand toonde THQ het eerste deel in de nieuwe Metro-serie, Metro 2033, in 3D. "We gaan een 3D-versie van Metro 2034 doen", liet Bilson tijdens dezelfde E3 weten. Daarnaast werkt THQ nog aan drie andere games die gebruik maken van de techniek. Zo komt Saint's Row naar de 3DS en zal De Blob 2: Underground ook in 3D te spelen zijn.

"Sommige mensen begrijpen niet waarom we games uitbrengen voor een kleine markt als 3D-televisies", zo claimt Bilson. "Het gaat echter om goede games en de juiste marketing. WE willen weinig risico en hoge kwaliteit, maar we zullen wel zien hoe de markt groeit en hoeveel waarde hij gaat krijgen." Er is verder nog niets bekend over het vervolg op Metro 2033, de shooter waarin spelers door de ondergrondse tunnels van een post-apocalyptisch Rusland heen zwerven.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou