Nieuwe Ghost of Tsushima-trailer wordt onthuld tijdens de Game Awards

Nieuwe Ghost of Tsushima-trailer wordt onthuld tijdens de Game Awards

Tijdens de PlayStation State of Play-livestream is bekendgemaakt dat een nieuwe trailer voor Ghost of Tsushima wordt getoond tijdens de Game Awards.

Kijkers werden aan het einde van de stream geteased met een kort fragment van de trailer die tijdens de Game Awards getoond gaat worden. Het fragment toont een aantal mannen in een bos, met in de verte een onherkenbaar silhouet. Meer van deze trailer wordt dus getoond tijdens de Game Awards in de nacht van donderdag op vrijdag.

Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar wellicht dat dit tijdens de Game Awards onthuld wordt. Eerder is wel gemeld dat de releasedatum is uitgesteld naar de tweede helft van 2020. Dit liet Twitter-gebruiker Jason Schreier, redacteur bij Kotaku, weten. Het schijnt dat de uitgever The Last of Us 2, die ook is uitgesteld, de ruimte wil geven.

Ghost of Tsushima speelt zich af in Japan tijdens de eerste Mongoolse invasie. Een van de laatste overgebleven samoerai, genaamd Jin Sakai, krijgt de opdracht om Japan te verdedigen.

Bekijk hieronder de teaser.

Watch on YouTube

Ghost of Tsushima komt in de tweede helft van 2020 uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"wordt onthuld de Game Awards". Er mist op.

0
test

@pfipf0 waarom onthuld is a lang gameplay van getoond.

0

Aanbevolen voor jou