Meer informatie en bèta Flight Simulator 2020 onthuld

Meer informatie en bèta Flight Simulator 2020 onthuld

Er is meer informatie onthuld over de simulatiegame Flight Simulator 2020. De roadmap van de game heeft pas een update gekregen.

De plannen van ontwikkelaar Asobo Studios zijn nu tot en met juli bekend. Eerder werden de specificaties van Flight Simulator al onthuld. De belangrijkste informatie in de nieuwe versie van roadmap is dat de gesloten bèta van de simulatie-game gepland staat voor het midden van juli. Voor de rest staan er nog de nodige updates gepland voor Flight Sim 2020. Verder heeft Asobo in het blog ook een aantal nieuwe screenshots gedeeld. De roadmap en de screenshots zijn hieronder te bekijken.

Flight Simulator 2020 moet ergens dit jaar uitkomen op de pc en Xbox One. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Flight Sim
Flight Sim
Flight Sim
Flight Sim

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

2020 gaat het jaar worden waarom alle flightsim fanaten met een volledige setup in hun huis allemaal een nieuwe pc moeten gaan kopen :) Overigens vraag ik me af of deze game ook op xbox dingen als flightsticks en zo gaat ondersteunen en/of er wellicht een speciale stick voor uit zal komen?

0
test

@darkmanwls de meesten hebben al een setup welke dit kan draaien, maar inderdaad zullen er weer een hoop nieuwe video kaarten over de toonbank gaan. Voor de XBOX One is er al de Thrustmaster T.Flight Hotas ONE. Er zullen er nu vast wel meer gaan volgen. Ook omdat spellen als Elite Dangerous nu ook op de XBOX te spelen zijn.

0
test

@Magister klopt, al speel ik elite nou juist op de pc met een Xbox one controller :)

0

Aanbevolen voor jou