Mech-actiegame War World: Tactical Combat is gold | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De Nederlandse uitgever Lighthouse Interactive heeft zojuist aangekondigd dat de actiegame War World zijn goldstatus bereikt heeft. Dit houdt in dat de ontwikkeling van het spel voltooid is en er alleen nog cd'tjes gedrukt hoeven te worden, voordat het spel in de winkels te vinden zal zijn. War World wordt in Europa op 17 februari verwacht en zal € 29.95 gaan kosten.

In War World vecht je in een arena met een gigantische mech, die je uit kunt rusten met een groot arsenaal aan wapens en andere upgrades. Het spel richt zich voornamelijk op de multiplayer, maar biedt ook een 100 mi ies tellende singleplayercampagne die je warm maakt voor het echte werk. Eerder verscheen War World overigens al op het internet in de vorm van een betaalde download.

De versie die Lighthouse nu op de markt brengt, biedt echter enkele toevoegingen die in de downloadbare versie niet aanwezig waren. De belangrijkse nieuwe feature zijn de nieuwe multiplayermodes, waaronder Bomb A ault en Capture the Flag. Verder zijn er twee nieuwe Mechcla es, nieuwe locaties en een verbeterde singleplayermode in het spel aanwezig. Binnenkort zal een speelbare demo van War World beschikbaar worden gesteld. Houd daarvoor een oogje op de website van Lighthouse Interactive.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou