Marvel's Spider-Man: Miles Morales is een remaster en uitbreiding in één

Marvel's Spider-Man: Miles Morales is een remaster en uitbreiding in één

Het gisteren onthulde Marvel's Spider-Man: Miles Morales blijkt tegelijk een remaster van de oorspronkelijke PS4-game, alsmede een uitbreiding.

Dat laat Simon Rutter, EVP hoofd van European Business bij Sony Interactive Entertainment, weten aan The Telegraph. "Je zou het een uitbreiding en een verbeterde versie van de vorige game kunnen noemen."

Hij vervolgt: "Een substantieel onderdeel is Miles Morales - hij valt onder de uitbreiding - maar ook in het spel zelf zijn er behoorlijke verbeteringen aan de game en engine doorgevoerd, waarbij natuurlijk technologie en features van de PlayStation 5 worden gebruikt."

Marvel's Spider-Man: Miles Morales werd gisteren tijdens de PlayStation 5-presentatie onthuld en moet eind dit jaar voor de nieuwe console verschijnen. Een precieze releasedatum is er nog niet.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De game map is waarschijnlijk gelijk gebleven. Wat niet slecht hoeft te zijn zolang er maar genoeg nieuwe content bij komt.

0
test

@Black Spider Ja New york veranderd natuurlijk niet zoveel. Maar goed het is natuurlijk ook geen Spider-man 2, het is een uitbreiding op de originele game.

0
test

Had al zo vermoeden toen ik zag captured on ps5 dat ie ook wel op ps4 zou komen of kennelijk al is en deze uitbruiding zal dan wel ex zijn voor ps5.

0

Aanbevolen voor jou