Makers LittleBigPlanet 2 willen geen patch kort na release | Gamer.nl

Makers LittleBigPlanet 2 willen geen patch kort na release | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Net zoals bij LittleBigPlanet zullen we het spel ondersteunen aan de hand van patches, updates et cetera. Maar je moet wel beseffen dat er mensen zijn die niet verbonden zijn met het internet en daarom was het de juiste besli ing om de game uit te stellen", aldus Evans.

"Uiteindelijk vonden we gewoon dat we het perfect op de blu-ray disc moesten krijgen. Niet honderd procent perfect, maar gewoon iets waar we trots op kunnen zijn. We respecteren mensen die niet online gaan en hun spel niet willen patchen om er alles uit te halen. We hadden het best uit kunnen brengen en dan zou er niets aan de hand zijn, maar met een paar extra weken konden we daar nog wat bovenop doen."

LittleBigPlanet 2 zou oorspronkelijk in november dit jaar uitkomen, maar werd onlangs uitgesteld naar januari volgend jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou